teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

T-shirts digitale bedrukking
Personalisatie shirts zeefdruk
Zwarte gepersonaliseerde shirts

Project

Nocturna

Evenementen

Madrid, Spanje

Article

Textil: T-Shirts Marke: Sols Model: Regent Ons meest verkochte shirt, fantastische prijs-kwaliteitverhouding

Druck

Technieken: Digitale druk en zeefdruk Pantone: Wit Maten: 21cm breed

Nocturna, Internationaal Festival van de Fantastische Film in Madrid

Als trouwe cinefielen waren we vereerd om de t-shirts voor het Nocturna festival te verzorgen. En dit nog meer na het zien van welke klassiekers uit het horror en fantastische film genre gepland werden in de editie van 2015.
In deze 3de editie werden verschillende jubilea gevierd van enkele films die een duidelijke stempel hebben nagelaten op de fantastische film. En er waren zelfs bezoekjes van enkele van de protagonisten. We waren onmiddellijk onder de indruk van het design. We krijgen niet elke dag de kans om shirts te personaliseren met Cthulhu die paniek zaait in dit gotisch gebrandschilderd glas design. Het verbaast ons niks dat deze shirts van Nocturna zelfs Robert Englund konden verleiden (Freddy Krueger uit de saga A Nightmare on Elm Street).
Het design was zo gedetailleerd en beschikte over zo veel kleuren dat de gekozen techniek digitale druk, of DTG, werd. Deze laat toe om elk type kleur, schaduw en degradatie te reproduceren met een zeer hoge kwaliteit. Het resultaat spreekt voor zich, het is dan ook niet voor niets één van onze favoriete druktechnieken.
Nocturna koos voor het t-shirt Sols Regent, zonder twijfel één van de beste keuzes uit onze uitgebreide catalogus en die we vaak aanraden dankzij de fantastische prijs-kwaliteitverhouding.
We hopen opnieuw met Nocturna te mogen samenwerken in de komende jaren en edities. :)

Fotosessie van Nocturna filmfestivalNachtelijke sessiesDesign t-shirts Nocturna
Foto's van Facebook pagina Nocturna