teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde shirts digitale druk
Shirts gepersonaliseerd DTG
Digitale bedrukking design

Project

Masclans

Groepen

Barcelona, Spanje

Article

Textil: T-Shirts Marke: BC Model: 150 Shirt van hoge kwaliteit voor designers, evenementen en bands.

Druck

Technieken: DTG Maten: 25cm

Masclans: muziek uit Barcelona

In de muziek van Masclans kan u rock uit de jaren 60, een psychedelische touch uit de jaren 70 en een snuifje brit-pop vinden. Ondertussen heeft deze band uit Barcelona 2 albums uit: “Fine, Thanks” en “Forest”.
Gepersonaliseerde merchandising is een must voor elke band. Bij de lancering van hun album “Forest” ging Masclans dan ook all in: 500 shirts en 250 tassen in zeefdruk en daarbovenop 50 shirts met een special edition design in DTG. Design in combinatie met een luxe bedrukking!
Bij de bestelling van onze merchandising waren we tevreden over elk aspect. Zowel het eindresultaat als de customer service waren top! Elke muziek band wil graag gepersonaliseerde shirts van kwaliteit aanbieden, daarom werd hier dan ook gekozen voor 2 betrouwbare modellen: het shirt Sols Regent en het shirt B&C 150. Deze zijn perfect geschikt voor designers, kledinglijnen en bands die kleding zoeken die hun volgers zeker tevreden zal stellen.
Masclans houdt ook de laatste trends in de gaten en voegden gepersonaliseerde tassen toe aan hun merchandising. Het is logisch: hoe meer opties u kan aanbieden, hoe meer kans op verkoop. En uiteraard maakt u ook de fans blij. ;)
We hopen nog veel meer muziek te mogen horen van Masclans!

Merchandising voor bandsGepersonaliseerde tassenDTG shirts
Foto's van Masclans