teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde shirts zeefdruk
Shirts personaliseren voor restaurant
Werkkledij bedrukken

Project

La Venganza de Malinche

Bedrijven

Madrid, Spanje

Article

Textil: T-Shirts Marke: MK Model: Hecom Voordelig shirt, 100% katoen, perfect voor grote aantallen

Druck

Technieken: Zeefdruk 1 kleur vooraan, achteraan en op de mouw Pantone: Wit Maten: 25 cm breed

La Venganza de Malinche: niet alle Mexicanen zijn gelijk.

De liefhebbers van de exotische keuken zullen zeker vinden wat ze zoeken in La Venganza de Malinche, één van de meest gekende Mexicaanse restaurants in Madrid. Het eerste restaurant van La Venganza de Malinche opende in 2011 en sindsdien zijn ze niet gestopt met groeien.
Eerst was er het lokaal in Jardines (Madrid), daarna Valencia, dan volgde Duque de Osuna (Madrid), daarna Descalzas (Madrid) en als (momenteel) laatste toevoeging Getafe (Madrid). Allemaal verschillend maar toch ook weer gelijk. Van de klassiekers zoals nacho’s en taco’s tot authentieke lekkernijen, volledig Made in Mexico. La Venganza de Malinche biedt een unieke beleving in de Spaanse hoofdstad. En daarom mogen hun shirts dan ook niet achter blijven.
Er werd gekozen voor het shirt Hecom van het merk MK, een model dat perfect is voor grote aantallen voor promotie en marketing. Voor het personaliseren van het shirt werden designs op de voorzijde, achterzijde en de mouw gedrukt. En wat een resultaat!
Daarbovenop worden deze gepersonaliseerde shirts ook niet enkel gebruikt in hun fantastische restaurants, ze beschikken ook over een Food Truck waarmee ze de smaak van Mexico kunnen verspreiden door het land. Wie heeft zin in enkele taco’s?
++++