teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Tassen personaliseren
Bedrukte tassen
Tassen gepersonaliseerd in vinyl

Project

Hot Viking Cruises

Verenigingen

Spanje

Article

Textil: Tassen Marke: Joytex Model: Riad: lange lussen Tas met lange draaglussen, 100% katoen en uitgebreid aanbod aan kleuren.

Druck

Technieken: Vinyl Maten: 23,5cm breed

Hot Viking Cruises: Vikings en veel humor!

Hot Viking Cruises begon als een gewone Facebook pagina maar is beetje per beetje uitgegroeid tot een authentieke online community waar mensen uit heel Spanje hun liefde voor Vikings delen. En hierdoor organiseerden ze een ontmoeting op het Leyendas del Rock festival, waar ze hun eigen gepersonaliseerde shirts en tassen droegen.
We beslisten om shirts te personaliseren met ons logo om elkaar snel terug te vinden, en we vonden het leuk enkele tote bags toe te voegen voor de promotie van de pagina. We zijn ongelofelijk tevreden met alles! Een luxe bestelling: gepersonaliseerde shirts met DTG en tote bags bedrukt met vinyl. Met zo’n complete outfit konden ze niet onopgemerkt voorbij wandelen. Daarnaast zijn tassen met lange draaglussen zeer praktisch om persoonlijke dingen bij te houden en tegelijkertijd promotie te maken.
Gepersonaliseerde merchandising is niet alleen interessant voor bands, maar ook om promotie te maken voor films, festivals, projecten, exposities,... Variatie betekent succes!
Binnenkort lanceren we onze eigen kledinglijn en we zullen opnieuw TeeFactory.nl contacteren, dit dankzij de snelheid van de levering en de kwaliteit van de bedrukking.

Gepersonaliseerde shirts DTGGepersonaliseerde tassen vinylPersonalisatie shirts voor evenementen
Foto’s van Hot Viking Cruises