teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Solidaire t-shirts bedrukken
Personalisatie sportieve shirts
Sportieve gepersonaliseerde shirts

Project

La Guaurderia

NGO

Spanje

Article

Textil: T-Shirts Marke: Roly Model: Montecarlo Technische t-shirts met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Druck

Technieken: Zeefdruk Pantone: Zwart Maten: 28cm op voorzijde, 30cm op achterzijde

La Guaurderia: alles voor onze harige vrienden!

Kan u zich een plaats voorstellen volledig gespecialiseerd en toegewijd aan honden? Wel, dat is La Guaurderia, een hondencentrum in El Prat de Llobregat (Barcelona) dat niet enkel een dierenspeciaalzaak is maar ook tal van services aanbiedt zoals verblijf, kapsalon, fysiotherapie en training. Alles ten goede van onze harige vrienden.
Daarbovenop werkt La Guaurderia samen met tal van solidaire projecten en delen ze adoptie gevallen. Wat kan men meer vragen?
Zoals elke onderneming heeft ook een hondencentrum promotie en zichtbaarheid nodig. Daarom hebben we voor hun promotionele t-shirts gezorgd om Canicross te beoefenen, een discipline waarbij u met een hond, vastgemaakt aan de taille met een riem, loopt. En wat is beter dan te kiezen voor een fluor shirt voor een goede zichtbaarheid?
De t-shirts zijn zeer comfortabel en licht, daarbovenop is de kleur (oranje) die we hebben gekozen perfect voor wat we wouden bereiken. Dat men ons duidelijk ziet vanop afstand! Het shirt Roly Montecarlo is perfect indien u op zoek bent naar gepersonaliseerde technische t-shirts, niet enkel voor de prijs maar ook het uitgebreide gamma aan kleuren dat beschikbaar is. Ideaal voor het beoefenen van sport, maar ook als promotionele t-shirts.
De beste optie om deze te personaliseren is via zeefdruk in 1 of 2 tinten. La Guaurderia maakte een eenvoudige en effectieve keuze: een zwarte bedrukking op de oranje stof, dit vooraan en achteraan. Maximale promotie en dit met een laag budget.
De bedrukking is perfect, we hebben de t-shirts meermaals gewassen en ze zijn zoals nieuw. In het geval dat onze klanten begeleiding of advies nodig hebben om het juiste type textiel en de geschikte druktechniek te kiezen dan staan wij altijd paraat om te helpen en mogelijke twijfels weg te halen. Uw tevredenheid is ons doel!
Vanaf het eerste contact werden we altijd uitstekend behandeld. Ze hebben ons geholpen om de t-shirts te maken, dit gezien we nieuw zijn in dit en niet veel voorkennis hadden. We waren constant in contact via e-mail en ontvingen een zeer goede service wanneer we de winkel bezochten. We konden de shirts zelfs passen om zo de perfecte maat te kiezen. We zijn zeer tevreden over de service en indien we in de toekomst meer t-shirts willen maken dan keren we zeker terug. En wij helpen jullie met alle plezier opnieuw met het personaliseren van jullie t-shirts!

T-shirts gepersonaliseerd zeefdrukTechnische t-shirts zeefdrukPromotionele gepersonaliseerde t-shirts
Fotos van La Guaurderia

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.