teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde polo’s
Polo bedrukken
Polo’s bedrukt zeefdruk

Project

Dalton Blues

Wedstrijden

Almere

Article

Textil: Polos Marke: Roly Model: Star Kwalitatieve polo, beschikbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren

Druck

Technieken: Zeefdruk Pantone: Wit, Blauw Maten: 7,3 cm x 12 cm

Dalton Blues: innovatief project

De Young Solar Challenge is een innovatief project waar jongeren tussen 14 en 17 jaar worden aangemoedigd te leren een boot op zonne-energie te bouwen. Vervolgens worden er dan ook nog verschillende wedstrijden georganiseerd. Een unieke combinatie om in contact te komen met techniek, innovatie en duurzaamheid.
We waren dan ook enthousiast wanneer het team Dalton Blues, van de Helen Parkhurst school uit Almere, bij ons kwam aankloppen voor hun gepersonaliseerde polo’s. Hun keuze viel op de polo Roly Star, een polo van 100% katoen die geschikt is voor evenementen, promotie of zelfs als werkkledij.
Na overleg werd gekozen om voor een voornamelijk witte bedrukking in zeefdruk te gaan, dit voor een elegant resultaat. En uiteraard was het ook belangrijk rekening te houden met een goede zichtbaarheid voor alle sponsors. Het eigen logo van Dalton Blues werd vervolgens in 2 contrasterende blauwe tinten bedrukt.
Het resultaat mag er wezen, al zeggen we het zelf. We wensen het team alvast heel veel succes met de verdere bouw van hun boot en hopen ze op de hoogste plaats van het podium te zien bij de wedstrijden.

Polo voor wedstrijdenPersonalisatie van polo’sKleding personaliseren
Foto's van Dalton Blues