teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Vanaf 21 december zijn we even op vakantie.

We zijn terug op 7 januari. Prettige feestdagen!

Bedrukte sweaters met zeefdruk
Gepersonaliseerde hoodies
Bedrukte T-shirts voor surfshop

Project

Bishop

Algarve, Portugal

Article

Textil: Sweaters Marke: Gildan Model: Gepersonaliseerde hoodie

Druck

Technieken: Zeefdruk Pantone: Wit , 142, 179, 178, 2915, 1645 Maten: 22cm lengte

SURFKLEDING IN VILA DO BISPO

Bishop is een kleine surfwinkeltje in het dorpje Vila di Bispo in Algarve waar in eerste instantie traditionele Portugese producten worden verkocht, maar die daarnaast ook surfkleding aanbieden uit hun eigen, zelfontworpen kledinglijn.
Wij personaliseerden hun kleding met de originele en representatieve ontwerpen van het Algarvegebied die zij maakten voor hun Spring / Summer collectie 2016. Deze bestond uit petten, sweatshirts en T-shirts voor man, vrouw en kind.
Sommige van deze T-shirts zijn bedrukt met de namen vande bekendste surfstranden van de zone: praia de Barranco, Beliche, Castelejo, Cordoama, Mareta, Ingrina, Murração, Tonel en Zavial.
Een perfect souvenir voor diegenen die van een onvergetelijke vakantie genoten in het zuiden van Portugal.
Wij vonden het ontwerp met de typische Volkswagen uit de jaren ‘ 70 en van de meest aansprekende designs omdat het veelkleurige ontwerp met een totaal van 5 kleuren zeer in het oog springt.
Voor dit aantal vlakke kleuren was zeefdruk de aangewezen druktechniek en daar personaliseerden wij de sweaters en de T-shirts op deze manier. Alleen voor de petten werd er gekozen voor sublimatie omdat het drukoppervlak uit 100% wit polyester wat ideaal is voor bedrukking met sublimering. Bovendien laat deze druktechniek een opdruk na die je niet met de hand kan voelen en geeft het een spectaculair en blijvend resultaat.
Als finishing touch personaliseerden wij ook de etiketten van de sweaters en de T-shirts om zo naam te geven aan het merk. Wij blijven met deze klant samenwerken en zijn de volgende bestellingen reeds aan het voorbereiden. Laat ons hopen dat ze deze zomer nog veel meer kledij verkopen dan die van vorig jaar!
Zeer goede service, uitstekend advies en ondersteuning, een toekomstige partner in mijn zaken!

Merk voor surfkledingMooie ontwerpen in zeefdrukBedrukte petten met sublimatie