teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde shirts
Shirts personaliseren
Personalisatie shirts zeefdruk

Project

Angular Beers

Evenementen

Barcelona, Spanje

Article

Textil: T-Shirts Marke: Sols Model: Een shirt met een ongelofelijke prijs-kwaliteitverhouding. Beschikbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren.

Druck

Technieken: Zeefdruk in 1 kleur Pantone: Wit Maten: 30cm breed, 19cm hoog

Angular Beers: community van programmeurs

Angular Beers is een innovatief project dat een community van programmeurs samenbrengt voor lezingen en workshops. Dit om de technologie dichter bij de mensen te brengen. Het succes was indrukwekkend en er werden verschillende evenementen georganiseerd. Er werd dan ook beslist om een professionelere touch te geven via gepersonaliseerde shirts.
Remember #AngularBeers is not just talks: it’s the people! Get off Internet and meet your local #AngularJS community Het idee voor de shirts van Angular Beers was om deze vooraan te bedrukken met hun logo en achteraan met de logo’s van de bijdragers, dit allemaal in zeefdruk in 1 kleur. Dit is de perfecte techniek voor het bedrukken van teksten, designs of logo’s met vlakke kleuren en de prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch. Als u daarbovenop kiest voor een kwalitatief shirt zoals de Sols Regent dan kan het niet fout gaan!
Thanks @camisetasinfo to provide us again a nice client support and awesome high quality t-shirts @AngularCamp Het is altijd leuk om samen te werken met innovatieve projecten zoals Angular Beers. We hopen meer van hun te mogen horen en hun verder te kunnen helpen met de gepersonaliseerde shirts voor hun evenementen.