Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Over ons

Leer ons team van experts kennen.

Experts in textielbedrukking sinds 1981. Ons team bestaat uit meer dan 50 mensen die ernaar streven om steeds de beste service te bieden.Wij begrijpen hoe belangrijk het voor onze klanten is om een goed afgewerkt product te ontvangen binnen de afgesproken levertijd en doen er daarom alles aan om steeds aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Verkoopsafdeling

Dieter

Sales NL.

Nederlands, Spaans, Engels

Cristina

Sales DE.

Duits, Spaans, Engels, Italiaans

Laura

Sales Int.

Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans

David

Sales Int.

Catalaans, Engels

Anne Claire

Sales FR,

Frans, Spaans

Clo

Sales FR,

Frans, Spaans


Chiara

Sales IT,

Italiaans, Spaans, Engels

Luana

Sales IT,

Italiaans, Spaans, Engels

Catarina

Sales PT.,

Portugees, Spaans, Engels

Eugenia

Verantwoordelijke ESP,

Spaans, Catalaans, Engels, Italiaans, Oekraïens, Russisch

Roberto

Sales BCN

Spaans, Catalaans, Engels

Maria

Sales BCN

Spaans, Catalaans, Engels


Marina

Sales Maresme

Spaans, Catalaans, Engels

Tina

Verantwoordelijke MAD

Spaans, Engels

Inma

Sales int.,

Spaans, Catalaans, Engels


Onze werkplaats

Pedro

Verantwoordelijke. magazijn

Álex

Verantwoordelijke logistiek

Antonio

Verantwoordelijke Laboratorium

Jordi

Magazijnverantwoordelijke


Onze kantoren

Ángel Fernández

CEO
Oprichter

Baltasar Collado

Productieleider
Oprichter


Marçal

Verantwoordelijke sales

Lucía

Boekhouding
Afrekeningen

Júlia

Auxiliar
Boekhouding

Angie

Auxiliar
Boekhouding


Miki

Verantwoordelijke design

Luis

Design

Raquel

Design

Andreu

Design

Irene

Content creator

Alba

Content Management

Irene A.

Web Programmering

Joel

Web Programmering

Juanjo

Web


Ons team in de fabriek
Onze kantoren
Onze werkplaats voor bedrukking
Winkel in Madrid
Winkel in Barcelona

Werkplaats, winkels en kantoren.


Wij zijn zeer sterk in de online sector en erg trots op het feit dat wij de enige drukkerij zijn met winkels in het centrum van Barcelona en Madrid.

Ons team bestaat uit professionelen die allemaal meertalig zijn en afkomstig uit heel Europa zodat onze klanten elk in hun eigen taal geholpen kunnen worden

Wij kennen onze druktechnieken en kledingstukken door en door waardoor wij je steeds het beste advies kunnen geven voor het beste resultaat voor je evenement of bedrijf.

Wij houden ervan om de hele productie in eigen huis te doen en beschikken daarom naast verkopers ook over onze eigen ontwerpers, programmeurs, boekhouders, verantwoordelijken, fotografen en uiteraard ook drukkers wat zorgt voor een grotere controle, betere communicatie , snelheid en effictiviteit.

In onze werkplaats in Agentona zorgt een team van 15 experts in de personalisering van textiel voor het vormgeven aan jouw ideeën door middel van zeefdruk, Flex en Flock transfer, sublimatie, transferdruk, digitale druk of Full print.

Wij zijn zeer blij om te zien dat jaar na jaar duizenden klanten weer bij ons terugkomen voor het bedrukken van hun kleding. Wij werken voor alle sectoren en zijn er zeker van dat je wel eens een T-shirt hebt gedragen van Phoenix teefactory.

Onze werkplaats

Onze drukkerij voor het bedrukken van T-shirts

Foto van onze werkplaats voor textielbedrukking
Logo voor zeefdruk
Evalueren kwaliteit van opdruk
Details inkt zeefdruk
Pantone kleur
Recyclage zeefdruk

Onze eigen werkplaats voor het personaliseren van textiel

Bedrukken van textiel sinds 1981

Magazijn

Wij hebben net gezorgd voor een grotere voorraad en stock van producten waardoor het noodzakelijk was om ons magazijn her in te delen om op een snelle manier een groter aantal producten en T-shirts aan te kunnen bieden zonder afhankelijk te zijn van de leveranciers. Vanaf nu kan u onze express catalogus raadplegen voor dringende bestellingen. Met meer dan 20 internatioale merken en meer dan 15000 opties in onze catalogus is het uiteraard niet mogelijk om al deze producten op voorraad te hebben maar onze verantwoordelijken hebben de meest verkochte exemplaren met de beste prijs- kwailteitsverhouding voor je uitgekozen zodat wij deze steeds kunnen aanbieden. Alex is de verantwoordelijke voor de logistiek. Hij beheert de stock en de verzendingen. Jordi controleert de invoer van goederen bereidt de producten voor de bedrukking voor zodat deze gepersonaliseerd kunnen worden.

Zone voor zeefdrukramen

De machines voor zeefdruk zijn niets zonder de zeefdrukramen, en zoals jullie weten wordt bij zeefdruk kleur per kleur gewerkt waarbij voor elke kleur een apart zeefdrukraam gemaakt moet worden. Antonio is de verantwoordelijk voor het maken van deze zeefdrukramen. Zijn werk bestaat uit 3 delen: belichting, wassen en recycleren. Niet dat Antonio zo'n fan is van romantische belichting maar om de schermen te bewerken is er een roosachtig licht nodig dat ook gebruikt wordt in fotostudio's. De emulsies die dienen voor het belichten van de zeefdrukramen zijn zeer lichtgevoelig en raken snel beschadigd wanneer ze in contact komen met wit licht. Van zodra het sjabloon van de klant in de film belicht is, wordt deze zichtbaar en kunnen wij de overblijvende emulsie verwijderen met een hoge drukreiniger. Na het gebruik van deze zeefdrukramen gaan zij naar de rij voor recyclage. Wij zijn één van de weinige bedrijven met een speciale machine voor het recycleren van deze schermen.

Zone voor bedrukking

Het grootse deel van de werkplaats is voorbehouden voor de zone voor bedrukking met zeefdruk. Wij beschikken over een zeer luchtige en heldere ruimte en hebben de drie zeefdrukmachines naast de ramen geplaatst zodat wij zo aangenaam mogelijk kunnen werken. De verantwoordelijke van dit deel van de werkplaats is Pedro, die het werk organiseert en verdeelt over de 3 zeefdrukmachines. De kledingstukken worden kleur per kleur bedrukt met de hulp van de automatische machines maar steeds onder toezicht van ons team. Van zodra de kleding bedrukt is, gaat deze door de droogtunnel. Wij hebben 2 van de allernieuwste elektrische droogtunnels en tevens ook een klein mini lab waar de kleuren van de inkt voor de zeefdruk gereproduceert worden omdat wij de meeste van deze kleuren zelf maken. Hiervoor volgen wij de specifieke aanwijzingen van Pantone Uncoated. Het is echt een hele kunst!

De digitale zone

Om moeilijke ontwerpen te bedrukken of foto's met veel details bieden wij andere druktechnieken aan zoals sublimatie of Full print, Flex en flock transfer, digitale druk of copitrans. Pablo is hier de persoon die alles in goede banen leidt en verantwoordelijk is voor het werk met onze nieuwe, digitale printer Kornit en de hittepers voor sublimatie met Full print. Wij gebruiken enkel de allernieuwste machines en materialen om de beste en meest duurzame resultaten te kunnen aanbieden. In vergelijking met zeefdruk is dit proces van personalisering iets langzamer daar er kledingstuk per kledingstuk gedrukt moet worden.

Respect voor het milieu

Wij doen er alles aan om het afval van onze werkplaats correct te verwerken :

  • Wij beschikken over een filtersysteem op verschillende niveau's. Alle oplossingsmiddelen, resten verf, vloeibaar afval enz. worden opgehaald en verwerkt door het bedrijf Safety Kleen Europe.
  • Wij beschikken over een automatische machine voor het recycleren en het wassen van de zeefdrukramen waardoor wij op een verantwoordelijke manier kunnen omgaan met ons water- en energieverbruik.
  • Wij gebruiken milieuvriendelijke inkt zonder Ftalaten.
  • Wij recycleren papier en karton door middel van het bedrijf Foment del Reciclatge.
  • Wij werken net een Duits gecertificeerd bedrijf, dat verantwoordelijk is voor het verzamelen van alle doordrenkte vodden inkten en chemicaliën voor recycling.

Onze kantoren

Van Barcelona naar heel Europa!

Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren
Hoofdkantoor
Onze internationale uitvalsbasis

Onze kantoren in Barcelona zijn het vertrekpunt van de meerderheid van onze bestellingen. Een team van meer dan 15 personen werkt hier samen om emails te beantwoorden, telefoontjes op te nemen, prijopgaves op te stellen en de sociale media bij te werken om je zo snel en goed mogelijk bij te kunnen staan.

Indien u ooit de kans heeft ons te bezoeken, wees dan niet verbaasd wanneer je onze verkopers telefoontjes hoort afhandelen in het Italiaans of Frans. Vanuit onze kantoren in Barcelona behandelen wij, naast onze nationale bestellingen ook alle bestellingen van onze internationale webshops zoals Frankrijk, Italië, Nederland, Duitsland, België, Portugal en Het Verenigd Koninkrijk.

Maar niet enkel de customer service wordt van hieruit verwerkt, ook de ontwerpafdeling en marketing opereren vanuit onze kantoren net als de verkoopafdeling en de boekhouding.

Om de nummer 1 van Europa te worden moeten wij nog verder uitbreiden. Daarom zijn onze kantoren zo ruim. Vol spanning wachten wij op nieuwe collega's vanuit heel Europa die ons team komen vergezellen.

Wij staan je graag met raad en daad bij!

Promotietextiel voor bedrijven, studenten, NGO's, sportevenementen enz ...

In teefactory.nl geloven wij sterk in het verlenen van een uitstekende service aan onze klanten. Het is voor ons een must om op een correcte manier om te gaan met het vertrouwen dat onze klanten ons schenken voor het creëren van hun ontwerpen. Wij bieden een groot aantal verschillende producten en druktechnieken aan en begrijpen dat deze overvloed aan opties soms voor verwarring zorgt. Daarom hebben wij hieronder richtlijnen geschreven die je kunnen helpen om het beste product uit te kiezen voor wat jij nodig hebt.


Kies de categorie die aansluit bij wat je zoekt:


Missie

Ons concept trouw blijven en de nummer 1 van Europa worden.

Visie

Vrede
T-shirts zijn een manier om projecten te financieren en om dromen te verwezenlijken. Wij ondersteunen bands, NGOs, school- en studiereizen , ontwerpers...
Productiviteit
Wij werken op een georganiseerde, efficiënte en dynamische manier om onze resultaten voortdurend te verbeteren.
Duurzaamheid
Wij streven steeds naar een verantwoordelijke omgang met het milieu.
Mensen
Goede communicatie en een motiverende werkomgeving zijn voor ons zeer belangrijk.
Contact
Wij zijn niet alleen verkopers, maar adviseren en begeleiden onze klanten gedurende het hele proces. Wij hechten veel waarde aan een langdurige klantenbinding..
Design
Wij optimaliseren de ontwerpen van onze klanten voor het beste resultaat bij het bedrukken en verzorgen en handhaven het imago en de Corporate Identity van ons bedrijf.
Nabijheid
Onze producten worden in onze eigen drukkerij in Barcelona gepersonaliseerd.
Vooruitgang
Het aanbieden van de nieuwste technieken en producten op de markt, de juiste producten uitkiezen en de productkeuze afstemmen op de noden van de klanten.

Waarden

Menselijkheid, Teamwork en solidariteit tussen alle medewerkers
Middellange en lange termijn visies verwezenlijken
Toewijding en professionaliteit