teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Vanaf 29 juli tot en met 18 augustus zijn we even op vakantie.

Geniet van de zomer!

Bent u op zoek naar kledij zonder personalisatie?

Denk er dan aan dat er een korting is van 7% op kledij zonder bedrukking. U kan deze korting reeds zien in de online calculator: u kiest gewoon het kledingstuk, de hoeveelheid en de kleur en de calculator toont automatisch de prijs met de korting inbegrepen. Zo eenvoudig kan het zijn, indien u twijfels hebt dan kan u ook contact opnemen met ons team voor advies en een aangepaste prijsopgave.

7% Korting op onbedrukte kledingstukken

Minimum bestelling

De minimum bestelling is 10 stuks per model en kleur, voor de maten is er geen limiet. En hou er rekening mee dat de verzendkosten gratis zijn voor bestellingen boven 300€ (zonder BTW)! Voor kledij zonder bedrukking die op stock is bedraagt de levertijd 10 dagen. Laat ons weten welk kledingstuk u zoekt, de gewenste kleur en de maten en we nemen contact met u op met betrekking tot de exacte levertijd.

Beschikbare producten

We hebben een zeer uitgebreid gamma beschikbaar: t-shirts, technische shirts, sweaters,... We nodigen u uit een kijkje te nemen in onze online catalogus voor uw kledij zonder personalisatie. Reeds veel klanten hebben kleding zonder bedrukking besteld, perfect voor scholen, bedrijven, discotheken of uw evenement. Een zeer interessante optie voor praktisch elke gelegenheid!

Merken kleding

Bedrukking textiel

Uiteraard staan we ook voor u klaar indien u uw kledij wenst te personaliseren. De meest gebruikte techniek en waar we meest ervaring mee hebben is zeefdruk. Met zeefdruk behaalt u fantastische resultaten voor een zeer interessante prijs, perfect voor relatief eenvoudige designs.

We gebruiken ook andere technieken, indien u bijvoorbeeld een meer ingewikkeld design heeft met veel kleuren of degradaties, dan kunnen we digitale druk of DTG aanbevelen. Stuur ons uw design en we informeren u over de geschikte techniek om uw gepersonaliseerde kledij te bedrukken.

Contacteer ons vandaag voor meer informatie over uw kleding met of zonder personalisatie!