Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Flex & Flock

Snel, duurzaam en vanaf 1 stuk verkrijgbaar

Vinyl

Vinyl is een kunststof in de vorm van een hete, zelfklevende folie die in diverse uitvoeringen geproduceerd wordt afhankelijk van het effect dat men wil bekomen. In de textieldruk maken wij een onderscheid tussen Cut en Print & Cut.

Flex & Flock: Cut

Deze drukmethode kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden en heeft een groot aantal voordelen:
  • Er zijn heel veel verschillende materialen waaruit je kan kiezen: matte, glanzende of fluorescerende folies, metaalfolies, holografische folies, flockfolie, glitterfolie....enz.
  • De mogelijkheid om vanaf 1 stuk te bedrukken.
  • Hoge wasbestendigheid.
  • Ideaal voor het benummeren van sportkleding.
Helaas zijn er ook een aantal beperkingen verbonden aan deze techniek:
  • Er kunnen geen meerkleurige ontwerpen worden afgeprint.
  • Het is moeilijk om kleine letters of tekeningen uit te knippen.

Voor bedrukking met Flex- en Flockfoliedruk hebben wij bestanden nodig in vector-formaat. Nadat wij de kunststof in de correcte vorm hebben uitgeknipt met onze speciale Plotter, wordt het door middel van een warmtepers op het textiel aangebracht.
Flexdruk: Print & Cut

Deze methode heeft dezelfde voordelen als de klassieke transferdruk: Ondoorzichtigheid, elasticiteit, wasbestendigheid en een fotografische afdruk. Bovendien zijn er geen films of zeven nodig, enkel een perfecte tekening en een korte levertijd. Deze techniek is uiterst geschikt om moeilijk bedrukbare kledingstukken te bedrukken met gedetailleerde designs en dit in fotografische kwaliteit: rugzakken, sporttassen, mutsen, petten, regenjassen, paraplu's.. Deze methode is ook zeer populair bij reclamebureaus die kleine oplagen moeten laten drukken voor bijvoorbeeld TV spots, voor hostessen, voor nieuwe producten enz...

Met onze plotter printer wordt het ontwerp in fotokwaliteit met een resolutie van 720 d.p.i op de folie geprint. Hierna wordt het motief met behulp van een snijplotter zorgvuldig uitgesneden waarna deze met een warmtepers op het textiel wordt aangebracht.

De leveringstijden bij deze techniek zijn normaal gezien zeer kort. Voor het wassen raden wij aan om het kledingstuk binnenstebuiten en met lauw water te wassen.

Eenvoudige Flexdruk: Print & Cut

Wij hebben 2 tarieven voor Flexdruk en dit is het goedkoopste en tevens de snelste manier. Wij omranden je ontwerp met een rand in dezelfde kleur als je kledingstuk.

Gedetailleerde Flexdruk: Print & Cut

Bij deze iets duurdere methode wordt het ontwerp voorzichtig en nauwkeurig uitgesneden. De resultaten zijn spetaculair maar het proces is langzamer en moeilijker waardoor het iets duurder wordt.

Indien je een vrijblijvende prijsopgave wil ontvangen, gelieve dan een email te zenden met vermelding van het aantal kledingstukken en met het ontwerp in bijlage info@teefactory.nl

Bekijk voorbeelden van Flex & Flock

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.