Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Copitrans

Goedkope bedrukking zonder kleurlimiet.

Het is een snelle en goedkope methode met een goed printresultaat op lichtkleurig katoen. Foto’s en moeilijke ontwerpen met vele kleuren kunnen zonder probleem worden weergegeven. Ideaal voor promotie artikelen of eenmalige evenementen wat deze methode ook zeer populair maakt bij reclame-en marketingbureaus.

Het is een alternatief transfersysteem dat uitgevoerd wordt door een printer of een kopieerapparaat met laser en speciaal papier met een oppervlak van siliconen. Wij drukken een kopie van het ontwerp af op dit papier en de siliconenlaag die zich op het papier bevindt, fungeert als dragermateriaal voor de toner en zet zich vast op het textiel van zodra de opdruk erop gestreken wordt.

Ook al gebruiken wij het beste papier voor copitrans dat verkrijgbaar is in de sector, toch blijft het een delicaat proces van personalisering en daarom raden wij aan om het kledingstuk met koud water te wassen, met de opdruk aan de binnenzijde en ze niet te drogen met een droogtrommel.

Onze test voor wasbestendigheid

Een paar maanden geleden hebben wij een test gedaan waarbij wij zelf verbaasd waren over de resultaten. Wij bedrukten 5 T-shirts met copitrans die we samen met andere witte T-shirts in het wasmachine stopten zonder de afdruk naar binnen te draaien en op een medium programma wasten met gewone Ariël zeep. We maakten geen gebruik van een droogtrommel.

T-shirt nummer 0 werd niet gewassen, T-shirt nummer 3 driemaal en en T-shirt nummer 5 kreeg 5 wasbeurten enz. Zoals je zelf kan zien is het verschil in resultaat tussen T-shirt 0 en T-shirt 10 bijna onbestaand. Het grootste verschil is voornamelijk dat de laag van siliconen verdwijnt maar de kleur van de opdruk stemt nog steeds voor 98% overeen. Dit betekent dat Copitrans dus ook gebruikt kan worden voor textiel dat niet enkel bedrukt is voor evenementen van 1 dag.

Op welk oppervlak kan er best gewerkt worden bij Copitrans?

  • Witte of crèmekleurige T-shirts. Om op een goedkope manier T-shirts te personaliseren met afbeeldingen zonder kleurlimiet.
  • Witte of crèmekleurige tote bags. Zeer handig en modieus en perfect voor allerlei evenementen.
  • Katoenen schorten in lichte kleuren. Uiterst geschikt voor beurzen, culinaire evenementen en kookworkshops.
  • Witte petten uit 100% katoen.
  • Goed om te weten:de bedrukking met copitrans laat een witte doorschijnende rand van siliconen na rond het ontwerp. Deze neemt af bij het wassen en verdwijnt uiteindelijk.

Gepersonaliseerde, crémekleurige Tote bags.

Bedrukte schorten voor promotiecampagnes en evenementen.

Bedrukking van witte petten met copitrans.

Witte rand siliconen

Wil je een vrijblijvende prijsogave ontvangen? Stuur ons dan een email met het aantal stuks en het ontwerp in bijlage naar info@teefactory.nl

Bekijk voorbeelden van Copitrans

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.