teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Filteren

Kleuren
Materiaal
MouwenEigenschappen
Merken

Online catalogus :

Shirts bedrukken!

We hebben een zeer uitgebreid gamma en tal van opties in onze online catalogus. Aan de hand van onze praktische filters kan u eenvoudig zoeken naar het geschikte shirt. U kan ook snel uw prijs berekenen dankzij de calculator op de productpagina.


Bekijk meer producten

T-shirts personaliseren

Teefactory.nl biedt een online catalogus van shirts om te personaliseren. Er zijn veel mogelijkheden: van goedkope shirtjes voor promotie en publiciteit tot ecologische shirts voor merken en designers.

We werken met heel wat gerenommeerde merken gekend voor hun kwaliteit in shirts voor personalisatie, zoals B&C, Sols, Gildan, Fruit of the Loom, Stanley / Stella, American Apparel, Anvil, Stedman of TeeJays.

Dankzij de filters op onze website kan u snel en eenvoudig zoeken naar de bedrukte shirtjes die u wenst, dit aan de prijs die zich het best aanpast aan uw budget. Wij zijn sinds 1981 gespecialiseerd in het bedrukken van shirts voor:

  • Evenementen
  • Verenigingen
  • Bands
  • NGO's
  • Clubs
  • Designers
  • Scholen

Shirts bedrukken

Onze methodes voor het personaliseren van shirts zijn kwalitatief en geschikt voor praktisch elk design dat u in gedachten hebt.

De meest gebruikte techniek is zeefdruk, welke kan gebruikt worden bij elk shirt uit onze catalogus. Deze techniek levert een kwalitatief resultaat tegen een lage prijs. U ontvangt snel en goedkoop shirtjes met ongelofelijke resultaten.

Indien u shirts wenst te bedrukken met een foto of een design met meer kleuren, details of degradaties: dan kan u opteren voor DTG, vinyl, copitrans of quadritrans. Ons team helpt u om de meest geschikte techniek te kiezen voor uw design en budget.

In ons aanbod van nieuwe en verrassende technieken zijn er full print of sublimatie, beide enkel beschikbaar voor witte shirts van 100% polyester. Beide druktechnieken hebben geen kleurlimiet, zijn onuitwisbaar en zijn niet voelbaar op het shirt.

Online prijsopgave voor gepersonaliseerde t-shirts

Om uw prijs te berekenen kan u onze Snelle Prijsopgave tool gebruiken of gebruik maken van de calculator bij de productpagina.

U kan ons ook gratis bellen op het nummer 0800 09 00 015 of mailen naar info@teefactory.nl om te starten met het voordelig bedrukken van shirts.