teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Vanaf 29 juli tot en met 18 augustus zijn we even op vakantie.

Geniet van de zomer!

Filteren

Materiaal
MouwenEigenschappen
Kleuren
Merken

Online catalogus : T-shirtsShirts bedrukken!

We hebben een zeer uitgebreid gamma en tal van opties in onze online catalogus. Aan de hand van onze praktische filters kan u eenvoudig zoeken naar het geschikte shirt. U kan ook snel uw prijs berekenen dankzij de calculator op de productpagina.

Meest verkochte producten


Bekijk meer producten

T-shirts personaliseren

Teefactory.nl biedt een online catalogus van shirts om te personaliseren. Er zijn veel mogelijkheden: van goedkope shirtjes voor promotie en publiciteit tot ecologische shirts voor merken en designers.

We werken met heel wat gerenommeerde merken gekend voor hun kwaliteit in shirts voor personalisatie, zoals B&C, Sols, Gildan, Fruit of the Loom, Stanley / Stella, American Apparel, Anvil, Stedman of TeeJays.

Dankzij de filters op onze website kan u snel en eenvoudig zoeken naar de bedrukte shirtjes die u wenst, dit aan de prijs die zich het best aanpast aan uw budget. Wij zijn sinds 1981 gespecialiseerd in het bedrukken van shirts voor:

  • Evenementen
  • Verenigingen
  • Bands
  • NGO's
  • Clubs
  • Designers
  • Scholen

Shirts bedrukken

Onze methodes voor het personaliseren van shirts zijn kwalitatief en geschikt voor praktisch elk design dat u in gedachten hebt.

De meest gebruikte techniek is zeefdruk, welke kan gebruikt worden bij elk shirt uit onze catalogus. Deze techniek levert een kwalitatief resultaat tegen een lage prijs. U ontvangt snel en goedkoop shirtjes met ongelofelijke resultaten.

Indien u shirts wenst te bedrukken met een foto of een design met meer kleuren, details of degradaties: dan kan u opteren voor DTG, vinyl, copitrans of quadritrans. Ons team helpt u om de meest geschikte techniek te kiezen voor uw design en budget.

In ons aanbod van nieuwe en verrassende technieken zijn er full print of sublimatie, beide enkel beschikbaar voor witte shirts van 100% polyester. Beide druktechnieken hebben geen kleurlimiet, zijn onuitwisbaar en zijn niet voelbaar op het shirt.

Online prijsopgave voor gepersonaliseerde t-shirts

Om uw prijs te berekenen kan u onze Snelle Prijsopgave tool gebruiken of gebruik maken van de calculator bij de productpagina.

U kan ons ook gratis bellen op het nummer 0800 09 00 015 of mailen naar info@teefactory.nl om te starten met het voordelig bedrukken van shirts.

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.