Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Filteren

Eigenschappen
Type

Vorm

Kleuren
Merken

Online catalogus : SjaalsOnline catalogus van sjaals

Sjaals met je eigen bedrukking: een tijdloos accessoires. Ideaal voor buurtfeesten, festivals of evenementen. Een leuk extraatje voor elk type feest. Kies de perfecte optie voor je feest: driehoekig, vierhoekig, nekwarmers of wat dacht je van een Japanse hoofdband?


Bekijk meer producten

Sjaals personaliseren

Gepersonaliseerde sjaals zijn een accessoire dat nooit uit de mode gaat. Goedkoop en leuk, meestal zijn deze erg aanwezig op verschillende types feesten. Zoals bijvoorbeeld dorpsfeesten, sportevenementen of festivals. Er zijn heel wat mogelijkheden, daarom bieden we ook een grote variatie aan sjaals en bandana’s om te bedrukken:
  • Driehoekige bandana’s
  • Nekwarmers
  • Vierhoekige bandana’s
  • Polar nekwarmers
  • Japanse hoofdbanden
Dankzij onze 35 jaar ervaring is het mogelijk kwalitatief en voordelig uw sjaals te personaliseren. We hebben reeds heel wat aanvragen behandeld: dorpsfeesten, vrijgezellenfeesten, clubs, verenigingen, scouts, kampen, scholen, bands, NGO’s en sportevenementen. De opties zijn zeer uitgebreid!

Sjaals bedrukken

Om de druktechniek om goedkoop bandana’s te personaliseren te bepalen moeten we rekening houden met de stof van de sjaal, de moeilijkheid van het ontwerp en het beschikbare budget. We gebruiken full print bij witte 100% polyester sjaals of nekwarmers voor een all-over bedrukking: het design wordt op het volledige oppervlak van het kledingstuk gedrukt. De resultaten zijn ongelofelijk en onuitwisbaar. U kan de bandana’s gedurende jaren gebruiken en het design zal niet verdwijnen. Indien we willen goedkoop sjaals bedrukken met een design, logo of slogan dan raden we textiel zeefdruk aan, deze techniek biedt een onoverwinnelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Gepersonaliseerde sjaals: merken

Variatie is de sleutel, daarom bieden we dan ook een selectie van internationale merken om de bedrukte bandana’s te vinden die het best aansluiten bij uw noden:
  • Roly
  • Sols
  • Myrtle Beach
  • Makito
  • RTN
Indien u niet zeker bent welke gepersonaliseerde sjaal te kiezen dan staat ons team klaar om u te helpen.

Online prijsopgave voor gepersonaliseerde sjaals

Om uw prijs te berekenen kan u gebruik maken van de calculator bij de productpagina. Ontdek onze online catalogus nu! U kan ons ook gratis bellen op het nummer 0800 09 00 015 of mailen naar info@teefactory.nl om te starten met het voordelig bedrukken van sjaals, bandana’s en nekwarmers.

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.