Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Borduren

Klassieke en duurzame bedrukking van hoge kwaliteit.

Gepersonaliseerd borduurwerk voor bedrijven of particulieren

Borduren is waarschijnlijk de meest efficiënte manier om je kleding te personaliseren en die ook echt waarde toevoegt aan je product.

Het is een duurzame techniek van hoge kwaliteit die wij voornamelijk aanraden voor het personaliseren van werk-of bedrijfskleding, sportverenigingen of voor prestigieuze evenementen. Wij borduren T-shirts, sweaters, polo’s en mutsen en petten vanaf minimaal 10 stuks.

Wij bieden 2 verschillende manieren van borduurwerk aan: Klassiek borduren op stoffen en/of kledingstukken of het vervaardigen van patchen of emblemen die nadien op de kleding worden genaaid of gestreken.

Normaal gezien bestaan de meeste logo’s die wij verwerken uit 1-3 kleuren. Houd er a.u.b. rekening mee dat wij bij deze techniek geen moeilijke ontwerpen of foto’s kunnen weergeven.

Aangezien borduren werkelijk een veel langzamer en grondiger proces is dan bijvoorbeeld zeefdruk, moeten wij ook rekening houden met iets langere leveringstijden.

Indien je voor borduurwerk kiest om je kleding te personaliseren dan raden wij je aan om om voor kwaliteitsvolle en iets dikkere kledingstukken te gaan met een hoog gramgewicht en niet meteen het goedkoopste T-shirt te bestellen omdat je dan minder lang van je product zal genieten. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij je kunnen helpen bij het uitzoeken van het materiaal dat het beste aansluit bij je noden.

Geborduurde kleding heeft geen speciale zorg nodig bij het wassen, wel is het aangeraden om dit met lauw water te doen.

Tarieven borduren

Bij borduurwerk werken wij niet met een vast tarief. De prijs wordt berekend op basis van het aantal stiksels in het ontwerp, van de kwaliteit van het kledingstuk en de moeillijkheidsgraad van het model. Er is namelijk een groot verschil in het borduren van een pet of muts, of een fleece trui. Om de prijs te kunnen berekenen, vragen wij of je ons het ontwerp kan toezenden en daarbij de hoeveelheid en grootte vermeldt. Wij borduren enkel kledingstukken uit onze catalogus, dus niet kledij die je zelf aangeschaft hebt.

Voor een vrijblijvende prijsopgave stuur je ons een email met het aantal te borduren kledingstukken en het ontwerp naar.. info@teefactory.nl

Bekijk voorbeelden van Borduren

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.