Uw eigen kledingmerk

De creatie van uw eigen kledingmerk neemt wat denktijd in beslag en het is belangrijk elk aspect goed uit te werken. Maar met een origineel concept, een goed design en een gevarieerd aanbod is succes gegarandeerd.

De mensen van het Duitse kledingmerk The Bearded Gentleman bieden klassieke designs voor mannen met een baard. Hun motto is: “Met een grote baard komt een grote verantwoordelijkheid” en ze willen dit dan ook weergeven in hun gepersonaliseerde kledinglijn.
Voor hun gepersonaliseerde shirts kozen ze het shirt Fruit of the Loom Value. Met hun 3 verschillende designs kozen ze voor variatie, zo wordt er voor elk wat wils aangeboden in de collectie. Voor de bedrukking werd gekozen voor zeefdruk in 1 kleur.

Zeefdruk is de perfecte techniek voor eenvoudige designs met vlakke kleuren. Voordelig en snel, ideaal voor grote oplagen. Het is dan ook onze specialisatie en wordt het vaakst gekozen door onze klanten. Maar we bieden ook andere druktechnieken aan:

Ook gepersonaliseerde labels voegen een meerwaarde toe aan uw kledinglijn. Bij The Bearded Gentleman kozen ze ervoor om labels gedrukt op stof toe te voegen. Een elegant resultaat en zo krijgt uw merk een meer ontwikkelde look.Bovenop de verschillende shirts werd ook een pet met bedrukking toegevoegd aan de bestelling. Hier ziet u de pet Cam Rapper.

Voor de personalisatie van deze pet werd borduursel gebruikt. Een techniek van hoge kwaliteit die een duurzaam en kwalitatief resultaat levert.
U kan snel online uw eigen prijsopgave berekenen op de productpagina van het gewenste kledingstuk. Of aarzel niet om ons team te contacteren voor een prijsopgave op maat. Wij helpen u graag verder.

Bezoek onze online catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *