Universiteitssweaters voor kinderen

Dat onze kleinsten niet gekleed kunnen gaan als volwassenen? Vergeet het! Deze universiteitssweaters voor kinderen zijn het van het!

De gepersonaliseerde college jassen blijken nooit uit de mode te gaan, dit omdat ze een unieke stijl combineren met een ongelofelijk comfort. Een trendy alternatief voor de klassieke sweaters of jassen, met een mooie vintage touch.
De sweaters Varsity zijn beschikbaar in maten voor volwassenen en kinderen, en in een uitgebreid gamma aan kleuren. Van de meest klassieke tot de meest uitdagende. Zo kan u universiteitssweaters personaliseren volledig naar eigen smaak.Zeer populair sinds de jaren 50 in de Verenigde Staten, hierdoor zijn de universiteits jassen en sweaters doorgegroeid van een klassieker tot zelfs populair voor merchandising, werkkledij of kledij voor clubs. Veel kledingmerken en designers kiezen ook voor dit type kledij!
Wij vinden het vooral fijn om een klein logo te bedrukken op de zone van het hart, of een groot design op de rug met contrasterende kleuren. Maar u kan ook online sweaters bedrukken met uw logo op de mouwen.


Welke techniek kiezen we om college sweaters te bedrukken? We stellen 3 opties voor:

  1. Textiel zeefdruk: voor eenvoudige logo’s, teksten of designs met 1 tot 3 kleuren. Ideaal voor grote aantallen van gepersonaliseerde sweaters.
  2. Borduren: een klassieke techniek, zeer resistent en met een fantastisch elegant resultaat. Perfect voor het borduren van logo’s op sweaters voor uw club of band merchandise.
  3. Vinyl: om sweaters met individuele nummers te maken of om ingewikkelde designs met veel kleuren en details te bedrukken.

Vanaf slechts 10 stuks kan u uw gepersonaliseerde baseball sweaters bestellen met het design van uw club, band, bedrijf, merk, vereniging of evenement. Aarzel niet om ons te contacteren bij twijfels!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *