Tassen als packaging

Tassen als packaging geven niet enkel meer zichtbaarheid aan uw merk, ze zijn ook het perfecte ecologische alternatief aan de ouderwetse plastic tassen.

Deze gepersonaliseerde tassen zijn zeer veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor elk type merk of product: schoenen, boeken, kleding, parfum, speelgoed, voeding,… Er zijn oneindig veel mogelijkheden.
De ontwerpster van de exclusieve schoenen Tuyu bestelde bij ons tote bags voor packaging. En in deze tassen met lange handgrepen past meer dan wat op het eerste zicht lijkt, ja, zelfs een tas met schoenen.

Om katoenen tassen te bedrukken gebruiken we zeefdruk, een techniek die de combinatie biedt van kwaliteit en snelheid en dit aan een voordelige prijs. Onweerstaanbaar, zonder twijfel!
De prijs voor tassen gepersonaliseerd met zeefdruk wordt berekend op basis van het aantal kleuren. Hoe meer kleuren, hoe hoger de prijs dus. Er kunnen tot 6 kleuren gebruikt worden, maar we raden aan om 1 tot 3 kleuren te gebruiken. Zo behoudt u de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De geschikte tas om te bedrukken kiezen is afhankelijk van het product en het merk. Daarom hebben we heel wat opties in onze online catalogus van tassen:

  • Tassen met lange handgrepen
  • Mini katoenen tassen
  • Shopper bags
  • Wijntas
  • Non woven tassen

Wacht niet langer om uw katoenen tassen te bedrukken voor uw merk of bedrijf!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *