T-shirts voor bands

Vandaag de dag zijn t-shirts voor bands één van de voornaamste vormen van financiëring en promotie in de muziekwereld. En dit zal nog vele jaren zo blijven. 😀

Aantrekkelijke merchandising van goede kwaliteit is belangrijk om de aandacht van de fans te trekken. We raden muziekgroepen dus altijd aan om te kiezen voor een design dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan om t-shirts te personaliseren.
In tegenstelling tot wat men kan denken dient een baanbrekend design zich niet noodzakelijk te vertalen in een dure bedrukking. Met slechts 1 tint in zeefdruk kan u reeds spectaculaire bedrukte t-shirts voor bands verkrijgen, zoals deze:

Een veel gebruikt trucje in textiel zeefdruk om technische kosten te beperken is om het negatief van de kleur van de kledij te gebruiken. U krijgt een geniaal effect, dit zonder dat het budget oploopt. Een win-win situatie dus!
Een alternatief om merchandising shirts te personaliseren is digitale bedrukking, zeer nuttig om bijvoorbeeld albumhoezen met veel kleuren, schaduwen of details te bedrukken. Dit gezien er bij DTG geen kleurlimiet is zoals bij zeefdruk.
Voor het online personaliseren van t-shirts zijn zowel zeefdruk als digitale bedrukking kwalitatieve technieken voor uw gepersonaliseerde merchandising. Kies de meest geschikte techniek, afhankelijk van uw design en uw budget. 🙂


De Italiaanse hiphop band Sons of Arkham hebben geopteerd voor het bedrukken van shirts van een klassiek merk: Fruit of the Loom. Zeer populair voor merchandising.
Het gekozen model was het t-shirt Fruit Original, een voordelig kledingstuk van 100% katoen, beschikbaar in een interessant gamma aan kleuren. Daarbovenop zijn deze personaliseerbare shirts ook beschikbaar in een model voor kinderen en vrouwen.


Vergeet niet: u kan hetzelfde design ook bedrukken op andere kledingstukken uit onze online catalogus. Een gevarieerde gepersonaliseerde merchandising biedt garantie tot succes. 😉

  • T-shirts
  • Sweaters
  • Tassen
  • Bandana’s
  • Petten
  • Nekwarmers

Wacht niet langer om uw band t-shirts te bedrukken!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *