Sportieve shirtjes voor kids

Sporten is voor iedereen, van klein tot groot. Daarom zijn sportieve shirtjes voor kids dan ook een van onze meeste verkochte producten.

Gepersonaliseerde technische shirts voor kinderen zijn interessant voor scholen, verenigingen en clubs. Perfect om deel te nemen aan marathons, om toernooien te organiseren of om teams te vormen in de gymles.
Deze voordelige technische shirtjes werden speciaal ontwikkeld om te kunnen gebruiken bij elk type sport. Licht, ademend en comfortabel en drogen zeer snel gezien deze van 100% polyester gemaakt zijn.

U heeft geen groot budget nodig om sportshirts voor kinderen te bedrukken. Er zijn voordelige modellen zoals het shirt Roly Montecarlo Kids, dat beschikbaar is in maten van 4 tot 16 jaar.

U kan uw bedrukte technische shirts aanvullen met andere producten uit onze catalogus van sportkleding:

  • Trainingshesjes voor kids
  • Shorts voor kinderen
  • Voordelige sportuitrusting
  • Sportieve sweaters
  • Lange broeken
  • Technische polo’s voor kids

Voor een winnende combinatie kan u goedkope technische shirtjes gaan bedrukken met een voordelige druktechniek, hier kunnen we zeefdruk gaan aanraden.


Bedrukken via zeefdruk heeft weinig invloed op het ademende effect van de stof en is zeer resistent. Ze zullen de fratsen van uw kleinsten dus kunnen weerstaan. Deze techniek is de perfecte keuze voor het bedrukken van relatief eenvoudige designs, logo’s of slogans.
Misschien wenst u ook de individuele namen op de shirts te gaan bedrukken? Hiervoor kan vinyl gebruikt worden. Neem contact op met ons team om te starten met het online personaliseren van sportshirtjes.

Bezoek onze catalogus voor sportkleding of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *