Shirts voor het vrijgezellenfeest

De organisatie van een vrijgezellenfeest kan een hele uitdaging zijn. Zeker als u de verantwoordelijke bent voor de shirts voor het vrijgezellenfeest en een origineel design wil waar iedereen tevreden mee is.

We hebben heel wat jaren ervaring met tal van types designs voor vrijgezellenfeest shirts. Ondertussen zijn we gewoon geworden aan de meest opmerkelijke uitspraken of pikante slogans, dat denken we ten minste.
Een origineel voorbeeld van een shirt voor uw vrijgezellenfeest is dit fantastisch design voor het feest van Rodri:


Het kan een voordeel zijn om een designer of Photoshop wizard in uw vriendengroep te hebben. Zo kan u opvallende en leuke shirts voor het vrijgezellenfeest creëren. Uw kleding moet voldoen aan de eisen voor een epische nacht.
We hebben verschillende druktechnieken beschikbaar, de keuze hangt af van uw design en budget voor uw gepersonaliseerde shirts:

  1. Zeefdruk: voor eenvoudige teksten of designs met een beperkt aantal kleuren
  2. DTG: ideaal om foto’s te bedrukken, een lichte bedrukking van goede kwaliteit
  3. Copitrans: zeer voordelig en kan elk type foto reproduceren, kan echter enkel gebruikt worden op witte shirts en heeft een meer geplastificeerd gevoel.
  4. Vinyl: gebruiken we om shirts met individuele namen of nummers te bedrukken.

Deze vrijgezellen shirts werden bedrukt via zeefdruk, zoals u kan zien is het resultaat fantastisch:


We hebben tal van economische shirts om te bedrukken beschikbaar en dit ook in verschillende stijlen: klassieke shirts, tanktops, shirts met lange mouwen, shirts met V-hals,… Neem een kijkje in onze online catalogus en kies het model dat uw voorkeur uitdraagt.
Bestelling zijn mogelijk vanaf slechts 10 stuks. Contacteer ons voor een aangepaste prijsopgave of bereken snel uw prijsopgave in de online calculator. Ons team staat voor u klaar.

Bezoek onze  online catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *