Shirts met fluor bedrukking

Textiel zeefdruk biedt ongelofelijk veel mogelijkheden, hieronder het bedrukken van shirts met fluor kleuren. Een optie die nooit uit de mode gaat.

We hebben verschillende fluorescerende kleuren voor zeefdruk beschikbaar: oranje fluor, fuchsia fluor, groen fluor en geel fluor. En deze kleuren kunnen met elkaar gecombineerd worden om een nog aantrekkelijker resultaat te krijgen.
Shirts gepersonaliseerd met fluor kleuren zijn opvallend en voegen een leuk effect toe aan uw kleding. Deze inkt valt erg op, zeker op zwarte en witte kleding. Uw design zal vanop kilometers zichtbaar zijn!
We moeten er rekening mee houden dat shirt personaliseren met fluor kleuren iets duurder is dan bij standaard kleuren. Toch blijft zeefdruk een zeer betaalbare techniek, zeker bij middelgrote tot grote aantallen. Daarnaast is de bedrukking resistent en zal deze vele wasbeurten doorstaan.Het alternatief: vinyl, dit is een andere optie om shirts in fluor te bedrukken. Echter een minder voordelige techniek dan zeefdruk.
Evenementen, promotie of merchandising: shirts met fluor inkt bedrukt zijn altijd een succes. Zeker met de zomer die er aan komt. We werken met verschillende types klanten:

  • Evenementen en beurzen
  • Scholen en universiteiten
  • NGO’s en solidaire projecten
  • Merchandising voor bands
  • Designers en kledingmerken

Deze fluor gepersonaliseerde shirts werden ontwikkeld voor het tijdschrift Mongolia, die er daarbovenop voor kozen om hun shirts te laten verpakken.


De shirts van Fruit of the Loom, zoals het shirt Value die we hier laten zien, zijn perfect voor bedrukking via zeefdruk. U krijgt een net, resistent en spectaculair resultaat.
Neem zeker ook even een kijkje in onze online catalogus, misschien wenst u andere kledingstukken te bedrukken zoals sweaters, polo’s of petten.

Bezoek onze online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *