Online gepersonaliseerde nekwarmers

Het online personaliseren van nekwarmers komt net op tijd om de kou te weerstaan en om outdoor activiteiten te beoefenen tijdens de herfst -en wintermaanden.

Reeds jaren worden bedrukte nekwarmers veel gebruikt door wandelclubs, jeugdverenigingen en bikers, maar worden ook steeds populairder dankzij de interessante prijs en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden.
Hierdoor zijn deze een veel gebruikte extra geworden voor promotie. Gezien gepersonaliseerde nekwarmers zeer voordelig en praktisch zijn kunnen deze cadeau gegeven worden voor elke gelegenheid.

Bij het personaliseren van nekwarmers wordt door onze klanten veel gekozen voor full print.
Door de kenmerkende 100% polyester elastische stof die hier wordt gebruikt is full print een optie die indrukwekkende resultaten levert. En gezien de bedrukking het volledige oppervlak van de nekwarmer bedekt is het daarbovenop zeer eenvoudig om patronen te creëren met het logo van uw club, vereniging of NGO:

Waar moeten we rekening mee houden bij het bedrukken van full print nekwarmers?

  • Een all over bedrukking kan enkel toegepast worden op witte kledingstukken van 100% polyester.
  • De kleurnauwkeurigheid is ongeveer 85%, de kleuren zullen dus niet zo levendig zijn als in het originele ontwerp.
  • De bedrukking is niet voelbaar en behoudt de stof volledig ademend.
  • Er is geen kleurlimiet, u kan alles bedrukken, tot zelfs foto’s
  • We kunnen shirts, handdoeken, nekwarmers, bandana’s, dekens,… bedrukken

Deze multifunctionele gepersonaliseerde nekwarmers kunnen op vele manieren gebruikt worden, er zijn tal van opties. Hierdoor worden deze ook veel gezien op vrijgezellenfeesten.


Indien u een prijsopgave voor bedrukte nekwarmers wenst te berekenen dan kan u onze online calculator gebruiken of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *