Nieuwe tote bags Roly

Er zijn heel wat nieuwigheden waar we wat over te vertellen hebben. Zoals bijvoorbeeld deze tote bags van Roly die nieuw zijn in onze online textiel catalogus.

Deze tote bags om te bedrukken vallen op door hun ongelofelijke prijs en het fantastisch gamma aan kleuren. Gezien deze tassen zo voordelig zijn kunnen we deze aanraden voor promotie, grote evenementen of voor uw winkel. Ze voldoen aan de vereisten waar iedereen naar op zoek is: goed, mooi en voordelig.

De tas Hill is een klassieke tote bag in natuurlijke tint, daartegenover hebben we de tas Mountain die een uitgebreid gamma aan kleuren biedt. Beiden een interessante keuze om originele tassen te personaliseren.Om tassen te personaliseren kunnen we 2 technieken aanraden:

  1. Zeefdruk: de meest gebruikelijke optie is om 1 of 2 kleuren te gebruiken die contrasteren met de kleur van de tas. U kan online tote bags bedrukken met elk type design of logo, zolang deze over vlakke kleuren (zonder degradaties) beschikken.
  2. DTG: digitale bedrukking van tassen kunnen we aanraden wanneer uw design over veel kleuren, details of degradaties beschikt. Of voor foto’s bijvoorbeeld. Resultaten van hoge kwaliteit en snel voor kleine hoeveelheden.

Gepersonaliseerde tassen zijn zeer populair op evenementen, beurzen en festivals. De meeste mensen blijven deze tassen daarbovenop hergebruiken om inkopen te doen. Extra zichtbaarheid gegarandeerd!
Voor wie op zoek is naar grote aantallen tassen zonder bedrukking hebben we ook nog een fantastische korting vanaf 10 stuks. Gezien deze gemaakt zijn uit 100% katoen kunnen deze ook artisanaal gepersonaliseerd gaan worden. Ook iets wat zeer populair is vandaag de dag.
U kan onze online calculator gebruiken voor een snelle prijsopgave of neem contact met ons op om te starten met het personaliseren van tote bags.

Bezoek onze  catalogus voor gepersonaliseerde tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *