Kleur oranje: kleding voor Koningsdag!

Op 27 april kleur je oranje, kies nu uw kleding voor Koningsdag! Het is zonder twijfel belangrijk om op deze feestelijke dag te kiezen voor een leuke outfit en daarom leggen we vandaag de focus op onze oranje kleding.

Wat dacht je van een oranje shirt, sweater of polo? We beschikken over een zeer uitgebreide online catalogus en twijfelen dan ook niet dat u de geschikte kleding voor Koningsdag zal vinden. Kies het gewenste product, filter op kleur en verkennen maar!


Voor het personaliseren van oranje kleding kunnen we zeefdruk aanbevelen, wat ook onze specialisatie is. De combinatie oranje met een witte bedrukking bijvoorbeeld levert altijd een prachtig contrast. De ideale techniek voor vrij eenvoudige ontwerpen met een beperkt aantal kleuren.

Indien u over een meer ingewikkeld design beschikt, dit met veel kleuren en details, kunnen we DTG gaan aanraden. In elk geval staat ons team klaar om u te helpen de meest geschikte techniek te kiezen. Stuur ons de gewenste kleding en uw design en wij adviseren u verder.
Uw outfit vervolledigt u uiteraard met het perfecte oranje accessoire, zoals deze hoed MK Likos. Beschikbaar in een levendig oranje en deze hoed kan ook gepersonaliseerd worden via zeefdruk in 1 kleur.

Heel Nederland kleurt oranje op dit fantastisch feest en u kan niet achter de feiten aanhollen! Aarzel niet en neem contact met ons op voor uw oranje kleding voor Koningsdag.

Bezoek onze  catalogus voor kleding of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *