Gepersonaliseerde shirts met hoge zichtbaarheid

Een onmisbaar kledingstuk voor goede zichtbaarheid zijn de gepersonaliseerde shirts voor hoge zichtbaarheid, veel gebruikt door werknemers die hun dag in de open lucht doorbrengen of voor personeel van evenementen zoals festivals, vergaderingen of manifestaties.

Veiligheid voor alles, daarom is de zichtbaarheid van werknemers die buiten werken essentieel. De gepersonaliseerde veiligheidsvesten kunnen voor elke situatie gebruikt worden, en zowel overdag als ‘s nachts als deze over reflecterende banden beschikken.
Werkkledij personaliseren met het logo van uw eigen bedrijf draagt daarnaast ook bij aan het verbeteren van uw bedrijfsimago.

We nemen veiligheid zeer serieus, daarom kan u in onze online catalogus van hi-vis kleding elk type kledingstuk vinden geschikt om uw gepersonaliseerde werkkledij te creëren.

  • Reflecterende vesten
  • Shirts met hoge zichtbaarheid
  • Petten met reflecterende banden
  • Werkbroeken
  • Fluorescerende petten
  • Reflecterende jassen
  • Vesten met hoge zichtbaarheid
  • Werkpolo’s

Het voorbeeld van vandaag is een voordelige optie om shirts met hoge zichtbaarheid te bedrukken. Het shirt WorkTeam bestaat uit 100% polyester met een zacht katoenen gevoel. Gezien dit een licht shirt is, is deze dus zeer geschikt voor gebruik in de zomer.Bij het bedrukken van hoge zichtbaarheid shirts raden we aan om uw logo te bedrukken in een contrasterende kleur. Hier werd zeefdruk gebruikt voor het logo van dit Frans bedrijf die een reparatieservice biedt.
Om de beste prijs-kwaliteitverhouding te behouden raden we aan om te bedrukken in maximaal 1 of 2 tinten, dit gezien de prijs voor bedrukking via zeefdruk afhankelijk is van het aantal kleuren dat u wenst te bedrukken.
Indien u een degradatie-effect wenst te creëren dan kan u punten van verschillende groottes gebruiken zoals bij deze gepersonaliseerde werkshirts:


En denk eraan dat u vanaf 10 stuks online gepersonaliseerde werkkledij kan aankopen, maar ook onbedrukte kleding is beschikbaar vanaf 10 stuks.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *