Gepersonaliseerde kleding voor bedrijven

Gepersonaliseerde kleding voor bedrijven, en in het speciaal shirts, zijn onmisbaar voor praktisch elk bedrijf. Dit zowel voor kleine, middelgrote tot grote ondernemingen.

Gepersonaliseerde bedrijfskleding versterkt het imago van een merk en helpt meer zichtbaarheid te behalen op evenementen, beurzen of congressen.
Shirts met personalisatie of andere kledingstukken van goede kwaliteit kunnen een mooi cadeau zijn voor uw klanten. Een originele attentie wordt altijd goed ontvangen en creëert een positieve respons bij huidige en/of toekomstige klanten. Daarbovenop krijgt u ook extra publiciteit.
Het bedrijf Fidor heeft gekozen voor variatie met een combinatie van klassieke en moderne opties voor hun gepersonaliseerde bedrijfskleding:

  • Standaard bedrijfskleding
  • Full print shirts
  • Gepersonaliseerde baby bodies

Shirts bedrukt via zeefdruk zijn eenvoudig en elegant, perfect voor uw medewerkers die de klanten bijstaan op evenementen zoals congressen.

Met textiel zeefdruk kan u shirts voor uw bedrijf snel en kwalitatief bedrukken tegen een aantrekkelijke prijs. Dit is de meest gebruikte techniek voor gepersonaliseerde werkkleding.
Met full print shirts kan u een explosie aan kleuren aanbieden, deze zullen zonder twijfel opvallen met een origineel design. Een moderne optie die in de smaak zal vallen bij zowel klanten als medewerkers.


Full print bestaat eruit om shirts (of andere kledingstukken) volledig te gaan bedrukken, ook op mouwen en in de kraag. De resultaten zijn verrassend en zeer resistent.
Babykleding met personalisatie is een leuk cadeau voor toekomstige ouders, u kan kiezen voor een mooi shirt, body of slabbetje. Onweerstaanbaar!Er zijn veel opties, daarom raden we u aan een kijkje te nemen in onze online catalogus om de best geschikte kleding uit te kiezen voor uw bedrijf. Of neem contact met ons op om advies te krijgen van ons team en bestel snel en eenvoudig uw online gepersonaliseerde shirts.

Bezoek onze  online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een e-mail naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *