Geborduurde polo’s

Geborduurde polo’s zijn één van de klassieke opties die nooit uit de mode gaan. 100% tijdloos!

Polo’s gepersonaliseerd via borduren zijn veel gevraagd als werkkledij en maken deel uit van het imago van een bedrijf of onderneming. Deze bieden tegelijkertijd een formele en sportieve look, geschikt voor elke situatie dus.
Over het algemeen worden logo’s geborduurd op polo’s in de zone van het hart, maar u kan uiteraard een andere zone kiezen zoals in het voorbeeld van vandaag.

Indien u borduren kiest voor gepersonaliseerde polo’s dan raden we aan om polo’s te kiezen met middelhoog gramgewicht en van goede kwaliteit om een optimaal resultaat te verkrijgen en voor een hogere duurzaamheid.
Een goede optie zijn de polo’s Star: 100% katoen met V-hals, de meest gevraagde stof voor het online personaliseren van polo’s. Alhoewel deze polo’s niet over een voorzakje beschikken is er wel de mogelijkheid om deze toe te voegen, zoals in dit geval:Borduren is zeker ook geschikt voor andere kledij dan polo’s! Zo kan u hemden, t-shirts, petten, sweaters, jassen, fleece, tassen,… borduren. Een zeer resistente en veelzijdige druktechniek die geschikt is voor niet al te ingewikkelde logo’s tot 15 kleuren.


Polo’s worden veel gebruikt als gepersonaliseerde werkkledij, dit zowel voor het comfort als de look die ze bieden. Geschikt voor veel types bedrijven: horeca, toerisme, technische services, verkoop, sportclubs,… In onze online catalogus van polo’s zal u zeker iets vinden voor elke smaak, elk budget en elke gelegenheid:

  • Polo’s met lange mouwen
  • Technische polo’s
  • Reflecterende polo’s
  • Slim fit polo’s voor haar
  • Tweekleurige polo’s
  • Polo’s van organisch katoen
  • Polo’s voor kinderen
  • Fashion polo’s

Indien u een prijsopgave wenst voor geborduurde polo’s hoeft u ons enkel te contacteren en ons team staat klaar om u verder te helpen met elke vraag of twijfel die u hebt.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *