Geborduurde polo’s

Een keuze die altijd populair zal blijven zijn de geborduurde polo’s. Een look die zowel formeel en elegant is en tegelijkertijd ook sportief blijft.

Gepersonaliseerde polo’s zijn een uitstekende keuze voor clubs, verenigingen, NGO’s en als werkkleding. Borduren is een kwalitatieve druktechniek die altijd goede resultaten biedt.
Het borduren van polo’s voegt een meerwaarde toe aan de kledingstukken. Een zeer resistente personalisatie die uw imago aanzien doet geven.

Verschillende types logo’s en eenvoudige designs kunnen geborduurd worden tot met 15 verschillende kleuren, alhoewel er in de meeste gevallen minder kleuren worden gebruikt. De prijs voor geborduurde polo’s wordt berekend in functie van het type design en de hoeveelheid kledingstukken. Daarom vragen we altijd ons eerst het te borduren logo toe te sturen.

Er zijn 2 opties beschikbaar om online polo’s te borduren:

  1. Klassiek borduren: het design wordt direct op de kleding geborduurd.
  2. Thermo-adhesief geborduurde logo’s: worden op de kleding gestreken of genaaid.

Deze polo’s met borduursel werden geproduceerd voor de solidaire organisatie Smiley Kids:Gezien dit een techniek van hoge kwaliteit betreft raden we af om promotionele kleding te kiezen. De polo Safran Lady is een veilige keuze, dit dankzij het 100% piqué katoen weefsel en gramgewicht van 180g/m2. U kan geborduurde polo’s kopen in een model voor hem en voor haar tegen een zeer interessante prijs.
In onze online catalogus van polo’s kan u verschillende types polo’s om te personaliseren vinden:

  • Polo’s met lange mouw
  • Technische polo’s
  • Polo’s voor kinderen
  • Ecologische polo’s
  • Fashion polo’s
  • Tweekleurige polo’s

Bereken snel en eenvoudig uw online prijsopgave of contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave op maat.

Bezoek onze  catalogus voor gepersonaliseerde polo’s of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *