Geborduurde petten

Het borduren van petten is een techniek die waarde en elegantie toevoegt en is daarnaast zeer resistent. Wil u meer weten?

We hebben verschillende druktechnieken beschikbaar in onze werkplaats voor het online personaliseren van petten, dit gezien er uiteraard verschillen zijn tussen het personaliseren van petten voor promotie of voor designers.
Borduren is een techniek van hoge kwaliteit voor het bedrukken van petten. Deze techniek is zeer resistent en is geschikt voor logo’s of teksten die niet al te ingewikkeld zijn, en dit tot 15 kleuren. Alhoewel: in de meeste gevallen worden slechts 1 tot 3 kleuren gebruikt door onze klanten.

Er zijn 2 types van borduren beschikbaar:

  1. Klassiek borduren: uw logo wordt direct op de kleding geborduurd.
  2. Thermo-adhesief borduren: u kan het logo of embleem op het kledingstuk naaien of strijken.

De prijsopgave voor geborduurde petten wordt altijd berekend in functie van het design, de hoeveelheid en de moeilijkheid van het borduren, dit gezien er verschillen zijn tussen het borduren van verschillende types kledingstukken.

Een alternatief: om petten goedkoper te bedrukken kunnen we zeefdruk aanraden, ideaal voor grote aantallen!
In onze online catalogus van petten kan u basic modellen vinden voor promotionele petten, maar ook petten van hoge kwaliteit om geborduurd te personaliseren voor clubs, bands of designers.
De petten Orlando bestaan uit 100% katoen. Een originele toets hier zijn de contrasterende kleuren en de regelbare sluiting met zilveren gesp. Deze gepersonaliseerde petten bieden een fantastische prijs-kwaliteitverhouding en zijn ook beschikbaar in een model voor kinderen:


Het personaliseren van petten blijft populair en wordt nog altijd veel gebruikt in bedrijven, verenigingen, NGO’s, promotionele evenementen, scholen, festivals en als werkkledij.
Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave voor het bedrukken van petten!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde Petten of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *