Bedrukken tanktops

Dit is de post voor u als u op zoek bent naar te bedrukken tanktops voor uw volgende sportevenement!

Gepersonaliseerde tanktops helpen de warmte te vermijden, bieden een flatterende snit en zijn zeer comfortabel. Daarom is deze kleding dan ook geschikt voor elk type evenement, feest, vereniging of club.
Polvere di Magnesio is een artistiek gymnastisch festival dat wordt georganiseerd in Rapallo (Italië) en waar de medewerkers en deelnemers maar al te graag gebruik maakten van hun gepersonaliseerde shirts:

Een van de voordelen aan bedrukking in zeefdruk is dat hetzelfde design kan gebruikt worden voor verschillende kledingstukken. Wat in bepaalde gevallen wil zeggen dat u ook bespaart op technische kosten.
Daarom is zeefdruk dan ook de perfecte techniek voor het online bedrukken van shirts van verschillende types:

  • Klassieke shirts
  • Shirts voor dames
  • Shirts voor kidsAlhoewel we over het algemeen niet aanraden om zeefdruk te gebruiken voor het bedrukken van shirts met foto’s, toch is het mogelijk enkele afbeeldingen te reproduceren dankzij zeefdruk met rasters:Dankzij het combineren van punten van verschillende afmetingen zorgen deze rasters ervoor dat de illusie van een fotografische degradatie wordt bereikt. Bij deze bedrukte tanktop konden we dankzij deze techniek en het gebruik maken van 3 kleuren dit fantastisch resultaat bereiken.
Hier werd het shirt Brenda gebruikt. Een flatterende snit en een ongelofelijk prijs-kwaliteitsverhouding doen dit shirt opvallen. Daarnaast is deze tanktop ook beschikbaar in verschillende mooie kleuren.

U kan kiezen uit tanktops van katoen, of van polyester speciaal voor het beoefenen van sport. Er is voor elk wat wils: relax fit, slim fit, grote maten, ecologisch, sportief, etc. Neem zeker een kijkje in onze online catalogus van shirts.

Bezoek onze  catalogus voor shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *