37ste verjaardag Phoenix Teefactory

We zijn ondertussen reeds aan de 37ste verjaardag van Phoenix Teefactory aangekomen. Met deze jaren ervaring in het bedrukken van shirts kunnen we zeggen dat we volledig volwassen zijn in de textiel sector.

Het volledige Phoenix Teefactory team.

Zoals elk jaar nemen we een dagje pauze om onze werkplaats voor bedrukking te bezoeken en om met z’n allen samen de dag door te brengen. We zijn ondertussen al flink gegroeid!
Indien u reeds klant bent dan kent u ons commercieel team. In onze kantoren kan u tal van talen horen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Catalaans, Portugees en Italiaans. Zij helpen u met uw twijfels en adviseren onze klanten voor de perfecte personalisatie van hun kleding.
Sales team.

In onze werkplaats zijn er verschillende secties, allen werken onvermoeibaar om alles tot de perfectie en op tijd af te werken. Van de voorbereiding van de zeefdrukramen tot het beheer van het magazijn, iedereen draagt bij aan het succes we verzekeren jullie dat ze volkomen experts zijn.

Team zeefdrukramen.

Team zeefdruk bedrukking.

Team digitale bedrukking.

Magazijnbeheer.

Ons grafisch design team zorgt voor het wijzigen, de bewerking en het adviseren met betrekking tot ontwerpen om zo het beste resultaat te krijgen voor uw bedrukking. U kan hen altijd diep verzonken in Photoshop vinden en vriendschappelijk vechtend om de kleurenwaaier.
Grafisch design team .

Het informatica en content team draagt er zorg voor dat alle webs perfect werken, en dat u zonder problemen eenvoudig kan vinden wat u zoekt. Ze zorgen ook voor alle social media en de actualisatie van onze blog. U kan hen herkennen daar hun schaarse blootstelling aan het zonlicht!
Informatica team.

Web content en social media team.

En last but not least, ons departement van accounting en administratie die alle accounts en nummers beheert om op het einde van de maand alles te doen kloppen. Op dit moment zijn we niet op de hoogte van verduistering of geheime accounts in Zwitserland.
Accounting team.

Binnenkort brengen we jullie ook wat nieuwigheden uit onze werkplaats voor bedrukking. De afgelopen maanden hebben we enkele hervormingen ondergaan en we staan te springen om jullie het resultaat te tonen. Tot de volgende post!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *