​Festival t-shirts bedrukken

Vandaag tonen we u een geniaal voorbeeld van hoe festival t-shirts te bedrukken en deze een compleet succes te maken. 😀

Wie ooit naar een muziekfestival is geweest weet dat gepersonaliseerde t-shirts één van de beste fysieke herinneringen zijn die u mee kan nemen naar huis. Iedere keer u dit shirt draagt denkt u terug aan de concerten en gebeurtenissen, wie houdt hier niet van?
Hierdoor nemen de meeste festivals in de wereld gepersonaliseerde merchandising zeer serieus. De designs worden steeds indrukwekkender en we houden van deze van Binéfar Rock Night met een hommage aan Kiss en Game of Thrones:

We hameren er altijd op dat een goed design essentieel is om een connectie te maken met het publiek van het festival. Zo dient u er uiteraard rekening mee te houden dat het publiek van bijvoorbeeld een heavy metal festival niet hetzelfde publiek is als dat van een popfestival. In elk geval is het een goed idee om zo veel mogelijk mensen te proberen te bereiken, daarom raden we bij de bedrukking van festival t-shirts aan te kiezen voor verschillende maten en modellen voor hem en voor haar.
Eén van de grootste voordelen van zeefdruk is dat u kan besparen op technische kosten indien u het design bedrukt zonder aanpassing van de afmetingen op verschillende shirts. Indien de afmetingen van het design gewijzigd dienen te worden dan is een nieuw zeefdrukraam nodig, wat de technische kosten doet toenemen. In dit voorbeeld was dit niet nodig:

Ook de combinatie van tinten is van belang bij het personaliseren van shirts in zeefdruk, dit gezien de prijsopgave wordt berekend in functie van het aantal kleuren in uw design of logo.
In deze via zeefdruk gepersonaliseerde t-shirts werd een efficiënte combinatie gebruikt van 2 tinten en het negatief van het shirt, zo lijkt het alsof er meer degradaties en kleuren zijn. Een succes! 😛We werken met verschillende technieken voor het online bedrukken van t-shirts in onze werkplaats. Zo kunnen we ons aanpassen aan het design, het kledingstuk en het budget van onze klanten:

  • Zeefdruk
  • Digitale druk
  • Full print
  • Quadritrans
  • Vinyl
  • Borduren
  • Rhinestone-kristaldruk
  • Copitrans
  • Sublimatie

Voor elke vraag of twijfel: aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij adviseren u verder met betrekking tot het proces voor het online shirts bedrukken. 🙂​

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *