Gepersonaliseerde softshells

Waterbestendig, waterdicht en ademend: slechts enkele van de voordelen die gepersonaliseerde softshells bieden.

Indien je nog niet meteen zeker bent wat een softshell precies is: geen zorgen, we geven je wat extra informatie. Veel gebruikt bij bergsporten en als gepersonaliseerde werkkleding, is de softshell een kledingstuk dat bestaat uit 3 lagen:

 • Buitenste laag: normaal gezien uit 100% polyester of nylon, verzorgt de waterdichtheid.
 • Middelste laag: ademend, winddicht membraan dat voorkomt dat de koude binnendringt in de binnenste laag.
 • Binnenste laag: een fleece laag die ervoor zorgt dat de lichaamswarmte wordt behouden.


Dit type weefsel werd ontwikkeld als kleding voor sportactiviteiten in open lucht, zoals bijvoorbeeld trekking, fietsen of bergsporten. Maar dankzij de vele voordelen wordt deze ondertussen ook gebruikt bij werkkleding met personalisatie.

Softshells met bedrukking zijn licht en flexibel, dit om comfortabel te kunnen werken in een koude omgeving en tegelijkertijd ook beschermd te blijven tegen kou, regen en wind. De moderne urban snit maakt het daarnaast mogelijk om deze ook dagdagelijks te gebruiken.


Bedrukte softshells zijn een premium kledingstuk die de investering waard zijn. We raden een druktechniek van hoge kwaliteit aan om de beste resultaten te bekomen.

Gezien de karakteristieken van dit type weefsel kunnen we zeefdruk of borduurwerk aanraden, zo voeg je een extra waarde toe aan je softshell. In dit voorbeeld tonen we softshells met zeefdruk in 1 kleur:De bedrukking met zeefdruk kan gebruikt worden om logo’s zoals deze te reproduceren, designs zonder degradaties of ingewikkelde details. De resultaten zijn mooi en duurzaam.

Neem een kijkje in onze online catalogus van softshells en kies je favoriete softshell om te personaliseren met het logo van je bedrijf, vereniging of sportclub.

Je kan reeds vanaf 10 stuks softshells met of zonder bedrukking verkrijgen. Contacteer ons en we geven je graag een vrijblijvende prijsopgave mee!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde softshells of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

All over gepersonaliseerde nekwarmers

All over gepersonaliseerde nekwarmers zijn een essentieel accessoire voor het outdoor sporten of elk type activiteit in open lucht. Een van de meest verkochte producten uit onze online textiel catalogus!

De nekwarmers met bedrukking uit deze voorbeelden bestaan uit 100% polyester, zijn elastisch, hebben geen zijnaden en beschikken over een zachte en aangename afwerking. Multi-functioneel en de mogelijkheden zijn praktisch oneindig met een full print bedrukking.

Om full-color designs over het volledige kledingstuk te bedrukken gebruiken we full print, dit voor een indrukwekkende personalisatie van nekwarmers. Er zijn ook andere mogelijkheden voor de bedrukking, maar voor nekwarmers levert een all-over bedrukking het beste resultaat.

Foto’s, illustraties, logo’s met degradaties,… praktisch alles wat je kan bedenken kan bedrukt worden op deze all-over gepersonaliseerde nekwarmers. En dit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze voorbeelden van bedrukte nekwarmers tonen aan dat je ongeveer elk design kan gaan bedrukken:


Dit type nekwarmer met bedrukking kan gebruikt worden om de hals tegen de kou te beschermen, maar ook als haarband of hoofdband bijvoorbeeld.

We hebben reeds multifuncionele nekwarmers voor sportevenementen, reisagentschappen, motorclubs, promotie en zelfs vrijgezellenfeesten geproduceerd.


Om nekwarmers te personaliseren hebben we het design in de best mogelijke kwaliteit nodig. Zo kunnen we ook het beste resultaat van bedrukking bieden:

 • Designs in vector formaat met getraceerde lettertypes: PDF, Illustrator, EPD.
 • Of in formaat van bedrukking in hoge resolutie van 150 of 300ppi: JPG, TIFF, PNG, PDF of PSD.
 • Steeds in CMYK.

Bereken snel en eenvoudig uw prijsopgave voor deze full print nekwarmers op onze website. Stuur ons uw design en we informeren u graag verder over alle mogelijkheden.

Bezoek onze catalogus voor full print nekwarmers of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Bedrukken van sweaters

Het bedrukken van sweaters is populair bij onze klanten en we zien ook meer en meer bedrijven opteren voor dit klassiek kledingstuk voor hun gepersonaliseerde werkkleding.

Gepersonaliseerde sweaters zijn uiteraard niet nieuw en worden vaak in de sportwereld gebruikt. Maar sinds enkele jaren is dit ook een interessant kledingstuk geworden voor merchandising en designers. De veelzijdigheid van dit kledingstuk maakt deze geschikt voor tal van toepassingen.

Deze tendens is er ondertussen ook bij de bedrukking van werkkleding, veel bedrijven kiezen reeds voor het online personaliseren van sweaters.In onze werkplaats voor zeefdruk verzorgen we het volledige proces voor een kwalitatieve bedrukking van voordelige gepersonaliseerde sweaters.

Bedrukken in zeefdruk biedt veel mogelijkheden: we kunnen op bijna elke positie op de sweater gaan bedrukken. Laat je creativiteit de vrije loop gaan voor je originele sweaters met personalisatie. We hebben trouwens ook een XL zeefdruk optie voor een extra grote bedrukking, zoals in dit voorbeeld:


Alternatieven voor zeefdruk kunnen de digitale bedrukking of het borduren van online bedrukte sweaters zijn, dit afhankelijk van de afwerking waar je naar op zoek bent of het type design dat dient bedrukt te worden. Bij twijfel kan ons team je verder adviseren en helpen de beste optie te kiezen voor je design.

We beschikken over een uitgebreide catalogus van sweaters om te personaliseren in onze online catalogus:

 • Klassieke sweaters
 • Sweaters met hoodie
 • Sweaters met ritssluiting
 • Ecologische sweaters
 • Baseball sweaters
 • French Terry sweaters
 • Tweekleurige sweaters
 • Sweaters voor promotie
 • Sportieve sweaters

We werken trouwens met verschillende welgekende merken zoals bijvoorbeeld Gidlan, Fruit of the Loom, B&C, Stanley/Stella, Roly, JHK en Sol’s. Voordelige gepersonaliseerde sweaters met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.Op zoek naar sweaters met of zonder bedrukking? Neem contact op met ons team en we helpen je graag verder!

Bezoek onze online catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Borduren van mutsen

Tijd om gepersonaliseerde winterkleding onder de loep te nemen. Vandaag nemen we een kijkje naar het borduren van mutsen. Een onmisbaar accessoire bij lage temperaturen.

In eerste instantie dienen we er rekening mee te houden dat het online personaliseren van mutsen niet hetzelfde is als het personaliseren van shirts. Het elastische weefsel van een muts zorgt ervoor dat niet elke druktechniek geschikt is. Om het beste resultaat te garanderen is borduren dan ook de beste oplossing.

Dit type personalisatie van mutsen garandeert dat het logo of design niet vervormt tijdens het dragen.

Gepersonaliseerde mutsen met borduurwerk zijn zeer praktisch als werkkleding, zeker voor wie vele uren in open lucht dient te werken.

In onze online catalogus van mutsen kan u heel wat opties vinden voor het borduren van mutsen als werkkleding, je kan trouwens ook mutsen met pompon in onze catalogus vinden.

De muts Sols Pittsburg is een van onze populairste modellen bij de mutsen om te bedrukken. Een beanie stijl muts uit acryl, beschikbaar in een mooi gamma aan kleuren. Ook neon kleuren voor een betere zichtbaarheid.

Gepersonaliseerde mutsen met borduursel zijn ook een interessant artikel voor merchandising, veel bands en designers kiezen reeds voor deze optie. Een originele optie voor de uitbreiding van uw collectie van gepersonaliseerde kleding.

Geborduurde mutsen voegen een meerwaarde toe aan uw kledinglijn. Praktisch elk eenvoudig logo kan geborduurd worden, en dit tot maar liefst 15 kleuren. Meestal wordt gekozen voor het borduren in 1 tot 4 kleuren.


Er zijn 2 opties voor het borduren van mutsen en andere kledingstukken:

 • Klassiek borduren: het borduurwerk wordt meteen op het kledingstuk toegepast.
 • Thermo-adhesief borduren: wordt op het kledingstuk gestreken of vastgenaaid.

Mutsen borduren met je logo? Stuur ons je design en we stellen graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Contacteer ons team!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde mutsen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl