teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Shirts personaliseren voor kinderen
Gepersonaliseerde shirts voor kinderen
Shirts personalisatie zeefdruk

Project

Simfonic

Evenementen

Catalonië en Balearen

Article

Textil: T-Shirts Marke: Roly Model: Atomic Voordelige shirts voor kinderen. Ideaal voor grote oplagen en promotie. 100% katoen.

Druck

Techniek: Zeefdruk in 2 kleuren Pantone: Wit, Oranje 021 Maten: 20cm breed

Simfonic: muziekfestival

Een uniek evenement: 5000 studenten uit muziekscholen komen samen en brengen gratis concerten in meer dan 100 symbolische plaatsen in Catalonië en de Balearen. Dit is Simfonic, een muziekfestival dat in juni 2018 reeds aan de 8ste editie toe is.
Het festival Simfonic werd bedacht met aandacht voor iedereen: jongeren, volwassenen, ouderen en families die van een speciale namiddag willen genieten. Een beleving van goede muziek in een symbolische locatie die toelaat deel te nemen aan een innovatief project. Voor de kleding van de deelnemers kozen ze ervoor om een grote oplage promotionele shirts bij ons te bestellen. Dit met een eenvoudig logo van het festival en de sponsor. En wat fantastisch was het te zien de shirts tenor Josep Carreras te bereiken!
Het shirt Roly Atomic is één van de modellen die we het meeste aanraden voor grote oplagen van shirts voor evenementen. Basic en voordelig: perfect voor promotie, beurzen, congressen of NGO's.
Het Simfonic muziekfestival lijkt ons een prachtig initiatief om het werk dat wordt gedaan in de muziekscholen naar het publiek te brengen. Daarnaast was elk type muziek aanwezig: kamermuziek, pianorecitals, opera, funk, pop-rock, gospelkoren, rap tot zelfs DJ’s. Een niet te missen evenement!

Shirts voor evenementenPersonalisatie shirts orkestGepersonaliseerde shirts festival
Foto's van Simfonic Festival