teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Bedrukte t-shirts DTG
Gepersonaliseerde shirts voor bands
T-shirts bedrukken digitaal

Project

Rise to Fall

Groepen

Bilbao, Spanje

Article

Textil: T-Shirts Marke: Roly Model: T-shirt van goede kwaliteit met hoog gramgewicht

Druck

Techniek: DTG, digital druk Maten: 26,7 cm breed

Rise to Fall: metal uit Bilbao

Indien u thuis bent in de muziekwereld van metal dan kent u zeker de band Rise to Fall uit Bilbao.
Met 3 cd’s op de markt en meer dan 120 concerten in Europa zijn ze 1 van de meest rondreizende Spaanse bands. Ze waren reeds aanwezig op belangrijke festivals zoals Resurrection Fest waar ze het podium mochten delen met befaamde bands zoals Lamb of God, Trivium en Bad Religion.
Het bedrukken van hun opvallende platenhoezen in de hoogste kwaliteit en met een superieur resultaat was ons hoofddoel. En dit niets voor niets want deze maken deel uit van de eigenzinnigheid van de sound van deze band.
We hebben opnieuw samen gewerkt met Josu Torrealday, een fantastische designer met wie we een goede relatie hebben en perfect weet vorm te geven aan de albumhoezen en designs die hij voor ons maakt. (…) Het is een voortzetting van de vorige werken, bij het eerste album waren er 3 mannen, bij het tweede 2 en nu blijft er nog 1 over. Om alle details van deze designs weer te geven was digitale druk, DTG, de ideale techniek. Dit gezien deze druktechniek toelaat om elk type schaduw en degradatie te bedrukken met een spectaculaire nauwkeurigheid.
Bij digitale bedrukking is het belangrijk om een t-shirt te kiezen met hoog gramgewicht om de beste resultaten te verkrijgen. Rise to Fall koos het shirt Roly Braco om deel uit te maken van hun gepersonaliseerde merchandising. Een t-shirt van hoge kwaliteit, resistent en met een gramgewicht dat een fantastische bedrukking verzekert.
En laat ons nu genieten van “The Threshold”, de eerste videoclip uit hun cd End vs Beginning. Let’s rock!

Digitale bedrukking t-shirtsShirts personaliseren DTGMerchandising voor bands
Foto's van Rise to Fall